ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ΥΠΗΚΟΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ (ΥΤΧ) ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΝΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2013: ΥΕ/ΥΑ/ΕΤΕ/01.2014

Ο Δήμος Αγίου Δομετίου, ως εταίρος της κοινοπραξίας για τη Δράση Β1 ”Προγράμματα Ένταξης από Τοπικές Αρχές” παρέχει τις πιο κάτω Υπηρεσίες σε Υπηκόους Τρίτων Χωρών (ΥΤΧ) από τον Φεβρουάριο 2015 μέχρι τον Ιούνιο 2015:

  • Υπηρεσίες κοινωνικής και ψυχολογικής στήριξης προς ΥΤΧ: Συμβουλευτική σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο/ομάδες υποστήριξης.
  • Υπηρεσίες ενημέρωσης των ΥΤΧ που ζουν και εργάζονται στην Κύπρο, για τους θεσμούς της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους.
  • «Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας» με πολιτιστικά δρώμενα.

Οι ομάδες ψυχοκοινωνικής στήριξης και ενημέρωσης θα γίνονται κάθε Κυριακή από τις 9:00 – 14: 00 στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Δήμου Αγίου Δομετίου (Αγίου Γεωργίου 20, Άγιος Δομέτιος).

Η προσέγγιση, η ενημέρωση και η ατομική συμβουλευτική των ΥΤΧ γίνεται σε συστηματική βάση καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε:

Πολιτιστική και Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Αγίου Δομετίου:

22392018, 22302022

Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Δήμου Αγίου Δομετίου: 22449060

Οι υπηρεσίες είναι ΔΩΡΕΑΝ

Οι υπηρεσίες προσφέρονται στο πλαίσιο της Δράσης Β1 ‘’Προγράμματα Ένταξης από Τοπικές Αρχές’’ που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Ένταξης και την Κυπριακή Δημοκρατία. Η Δράση υλοποιείται από τους Δήμους Λευκωσίας ως επικεφαλής εταίρος, Αγίου Δομετίου, Λακατάμιας, Στροβόλου, Λατσιών, Αγλαντζιάς, Έγκωμης, Ιδαλίου, Γερίου, Τσερίου, το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας, το Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Στροβόλο υ, την Αναπτυξιακή Εταιρεία Λευκωσίας (ΑΝΕΛ), Opinion & Actio n Services και την εταιρεία NVK Advent Consulting ltd.